Slušaj prijatelju nemam šta da ti objašnjavam. Možeš ti skinuti fajl i prepakovati 100x on će imati istu strukturu. Znači ne vredi ti rabota.
Sistem je isti kao DVBViewer i members area. Taj DVBViewer moj koji sam dao gratis sa mojim mail i pass je u stvari ban od members area. I može raditi samo ta verzija nema više update ni ništa.
Naime skinuo sam za jednog nazovi prijatelja services sa members kao plaćeni vip DVBViewera, međutim on je fajl okačio na net na jedan forum. Posle 2 dana dobijen je ban na members area. Kada sam pitao zašto sam ban kulturno su rekli zbog kačenja njihove imovine na net javno. Čak su mi poslali i link gde je fajl okačen.
Nema opravdanja ni to što nisam fajl okačio ja ni što je prepakovan jednostavno ban i kraj priče.
Na isti sistem rade i image modulacije.
Eto a ti i ostali vozite kako zamišljate, samo nemoj da se iznenadite.
Što se tiče da pakuješ tvoj čist image to ti niko ni ne brani niti se pominje ovde.
Ovde je objašnjeno u vezi pitanja @milutingm i mojih bekapa u ovom delu foruma i modifikacija ko, kako i zašto.
A ako je mislio ima li gde da se skine backup van foruma i to mu je rečeno ima net i široko mu polje ne misli valjda da ću pored svojih modifikacija da mu kačim bekape od drugih sa neta i kačim ovde. Stvarno smešno.
Uz to ne odobravam kačenje drugih autora bekapa na svoj forum, kao ni cccam ili ključeva i sličnog sadržaja osim svojih ako imam i ako hoću da ih delim. Što je u jednu ruku i regularna zaštita istih tih autora.