Suština je da taj risiver ne prihvata velike image jer mu sam flesh (memorija) ne dozvoljava.
Zato se i prilagođavaš prema veličini memorije.
Drugo ne znamo da li je original ili clon, ako je clon mora se skidati image za clonove.
Ima raznih image koji staju u taj flesh (memoriju)
Da bi i ostali plugini od kojih neki spomenuti imaju veličinu kod instaliranja 5-12 mb samim tim uz već instalirane defaultne i sam image, veličina će biti preko realne memorije.
Zato je potrebno sve plugine, skinove i ostalo osloboditi i poslati ih na spoljni usb ili hdd i samim tim rasteretiti memoriju pre dodavanja novih plugina. Kada se novi plugini dodaju i njih podići na usb/hdd i onda nema problema za stabilan rad i rasterećenje risivera ram i memorije.
Jedan alat sa kojim se to radi a koji preporučujem je skin mover koji prebacuje i plugine i skinove na usb/hdd
Kompletno uputstvo koje sam pisao je ovde:
Za IPTV Player obavezan je usb/hdd jer iz njega se smešta sve što se otvori od preuzetih titlova, preko keša, sličica filmova itd...Samim tim kada to krene 50 mb lako popuni. Prazan kod instalacije je veličine 5-7 mbSatVenus je takođe 2-3 MBZa Satvenus je pametnije skidati ono što ti treba sa SatVenus Panel fida kojeg sam izvukao sa dekompajlerom.