XStreamity v3.23
Fiksni frejmrejt infobar dreambok -a
Pokušajmo da rezimiramo neka od pitanja koja su u poslednje vreme pomenuta.
Ako ručno preuzimanje epg -a ne uspe, ne nastavlja se sa ostalim.
Verovatno se nastavlja - jer je to greška koja je rezervna. Za preuzimanje je potrebno samo 2 minuta.
Vremensko ograničenje se koristi za zaustavljanje prekida veze tokom velikih preuzimanja.
Sačekajte 2 minuta i pogledajte da li će se nastaviti.
Popravljeno
Liste za reprodukciju se ne prikazuju ako je okvir u potpunosti restartovan.
Nemam pojma zašto bi se to dogodilo. Prilikom učitavanja dodatka, svaki put proverava datoteku liste pesama.
Potpuno ponovno pokretanje takođe bi očistilo predmemoriju, pa je to čudno.
Možda je ovo istovremeni problem budućnosti koji sam dodao za slike Pithon 3.9.
Ova stranica i dole navedeni problem mogu biti povezani.
Meni za reprodukciju uživo/serija/hvatanje ne popunjava uvek sve izbore. - Očigledno da provajder blokira brze paralelne pozive.
Možda ću ovo morati da vratim na sekvencijalno preuzimanje ovih 4 ili 5 datoteka. To neće izazvati neku veliku sporost.
Mislio sam da sam ovo već uradio, ali sam se morao predomisliti.
Popravljeno
Odstupanje EPG -a nije tačno za neke siromašne provajdere,
Obožavam vraćanje u ofset postavke. Svaki primer koji sam do sada video je greška provajdera. (tek treba da se dokaže drugačije)
Provajderu je zaista potrebno da obavesti da su epg podaci pogrešni.
Možda bih vratio ova podešavanja. Ali to je muka.
Odsek za odrasle prazan za viper619 - ali on me jednostavno ignoriše
Pošaljite mi detalje vaše liste pesama. Proveriću ovo i ako treba popraviti ovo.
Vod Dovnloader je sada spor
Negde dobiješ, nede izgubiš.
Seagen kaže da dreambox-u i dalje trebaju različiti kodovi dugmadi za skinove ... ovaj ... Već sedmicama stvaram debe i niko nije pomenuo nikakve probleme. Osim ako Seagen nije ponovo učitavao izmenjene datoteke
Dalji eksperimenti moraju da vide da li je ovo još uvek problem i možemo li to zaobići bez potrebe da dupliramo sve kodove kože za dreamboksove.
Dreambox-u je potreban drugačiji kod da bi pravilno prikazao framerate.
Opet moramo da eksperimentišemo sa hibridnom verzijom koda oe-alliance i dreambox da vidimo da li možemo pronaći rešenje koje funkcioniše za oboje.
Popravljeno
Traka napretka ne radi na Anadol box -u
Možda je problem sa kožom - ali kako je anadol približno ista kutija kao i moj dinobot 4k, ovo je zagonetno.
Ako kliknete na Favorite na filtriranim kanalima, to će odfiltrirati prikazane kanale.
Problem koji sam pronašao pre neki dan - trebalo bi da to rešim
Popravljeno
Koja je razlika između 2,98 i 3,20?
Mnogo koda je prepisano (mada sam morao da ga poništim mnogo jer slike sranja ne rade)
Novi Full Epg koji se ne oslanja na uvoznika EPG -a. Koje se mogu preuzeti ručno ili automatski preuzeti.
Novi automatski proračuni vremena za pomake.
Čini se da sada radi za većinu ljudi, ali nekoliko provajdera i dalje unose pogrešne pomake u svoje podatke.
Greška provajdera, a ne greška dodatka.
Novi VOD program za preuzimanje koji se sada može preuzeti u pozadini. (iako ljudi sada kukaju sporo)
Nova jednostavna koža koja u svakom trenutku prikazuje TV ekran - Haze
Novi kod virtuelne tastature za popravku openatv 3.9 razbijanja - jer su glupi
Ispravke za višestruku obradu jer ne radi na pithonu 3.9 i umesto toga moraju da koriste istovremene budućnosti
Nova biografija VOD/serija/hvatanje