Xstreamiti V2.63
Da biste instalirali ovu verziju, moraćete da deinstalirate sve prethodne verzije Xtreamiti.
Možda ćete morati da izbrišete i json datoteku u etc / enigma2 / xstreamiti / jer postoje neke promene podataka.
Opcija SubsSupport prikazuje se u podešavanjima samo ako je SubsSupport instaliran.
Izmenjene širine stranice sa podešavanjima kako bi se prilagodila opciji EPG url-a (svi oblozi)
Izmenjeni kratki dnevni epg (dugme za dugo zadržavanje epg) - do ograničenja od 1000.
Dodato u XMLTV EPG preuzimanje putem epgimporter-a.
Kako se koristi novi puni epg. (stari puni epg kod je izbrisan)
Prva upotreba.
u Xstreamiti promenite podešavanja dobavljača u XMLTV EPG (EPG Uvoznik).
Otvorite kanale uživo svog dobavljača iptv - ovo će stvoriti kml datoteke za epgimporter. (kao što pokazuje ikona za preuzimanje na mini televizoru)
Izlaz iz dodatka
Idite u epg import, izaberite svog dobavljača (počevši od kstreamiti) u izvorima.
sačuvati
Uradite kompletno ručno preuzimanje epg datoteke u epgimporteru.
Lični kanali bi sada trebalo da imaju epg podatke o uvozniku epg podataka koje pruža vaš iptv dobavljač.
Podaci će se automatski uneti nakon prvog podešavanja uvoznika epg.
Za dobavljače IPTV-a koji URL-ovi počinju sa https: // moraćete da koristite priloženi hack epgimporter.
Otpremite na / usr / lib / enigma2 / pithon / Plugins / Extensions / EPGUvezite i ponovo pokrenite svoj GUI.
Ne znam da li ovaj novi xmltv epg još funkcioniše na snovima. To treba da testirate. I siguran sam da će se Seagen javiti u dogledno vreme.
Takođe imajte na umu ... ponekad postoji datum oštećenja u epg datotekama. EpgImporter ne pokušava da ispravi ovo i trenutno ne uspeva. Ovo je problem sa podacima dobavljača / uvoznikom epg, a ne mojom dodatkom.
Takođe imajte na umu ... jer znam da će neki ljudi pitati. Ovo mora biti zasebna xml datoteka, a ne zajednička sa JediMakerXstream, zbog načina na koji se u oba dodatka kreiraju jedinstvene reference. Žao mi je što ćete možda završiti sa 2 ili više unosa u izvorima epgimporter, u zavisnosti od toga koje dodatke koristite za kreatore iptv / boukuet-a.