Pozdrav,
Pre 3 godine sam kupio Vu + Zero 4k od caletovog poznanika koji nam je sve podesio.
U poslednje 2 godine sam retko koristio. 2 puta mi se desilo da nemam kanale gde sam otisao na auto sken i tako mi je proradilo. Medjutim sada to nece.
Prilicno sam laik u svetu satelita, pa da li bi neko mogao neke instrukcije da mi da, da li treba neki update da uradim, posot ovo sve sto citam na forumu svaku drugu rec ne znam sta podrazumeva niti sam nasao neke konkretne instrukcije za ovo.
Hvala unapred.
A kakve instrukcije? Ne zna se ni koji image je u risiveru, ni imaš li cs, ni da li je podešen disec, ni lista nikakve podatke nisi ostavio, i sad šta smo mi baba vanga da proričemo sudbinu tom boxu što je radio a sada ne radi.
A ako ne poznaješ materiju i osnovu ne vredi to nema to napisano i sve sažvakano i po redu nigde mora da se čita i razume.
Prečice do bitnijih tema su na vrhu foruma pše tema Uputstva za forum pa u njoj Osnovno u radu sa risiverima + (važni plugini)
Imaš tu kako se instalira image
kako se ubacuje nova lista bez skeniranja itd... itd...
Sve tu ima samo treba to pročitati i samo se to odraditi neće....
Ako ni to ne razumeš znači nađi tog koji ti je prodao pa neka ti instalira nov image i podesi ponovo.
Hvala puno na odgovoru.
To sto ste napisali su za mene vec smernice. Image imam OpenATV 6.2. Ovo ostalo sto ste nabrojali ne znam sta je, pa da bih dao odgovor.
Sto se tice instalacija, to nece biti problem, samo da razumem kako funkcionise. Jer sam saznao da sam prilicno preplatio tu listu kanala sto smo dobili, a ovde ni ne vidim sta se konkretno placa, gde je to "otkljucavanje kanala".
Kapiram da je taj Image software sa kanalima.
Sto se tice kontakta, njega vise nemam, zato sam i dosao ovde na forum da vidim ima li sanse da razumem i sam podesim.
Mogu ovako da posaljem slike:
Imam utisak da uopste nema signala od satelita da stize, internet da ima konekciju sam nasao, ali ne znam kako da proverim da li stize signal od Antene.