OLm-FNC (FANTASTIČNI PLUGIN ZA FILMOVE I SERIJE) PO MENI, BOLJI I OD KODIZa PurE2 korisnike!
Edit:
Na test, na feed-u.
v 2.0
- dodani alternativni linkovi
Nemaju svi filmovi i serije alternativu, većina ima. U najvećoj mjeri noviji filmovi i novije sezone serija.
Ukoliko su alternativni linkovi uključeni u pretragu sam pronalazak strimova će biti produžen za 2-3 sekunde.
Alternativa se može isključiti u cfg.cfg datoteci: check_alternative_links=yes staviti na no
Timeout za originalne linkove tako i za alternativne se može mijenjati u istoj datoteci na timeout i alternative_timeout postavkama.
3.0
- izbačeni loši alternativni izvori/ubačeni novi
- dodani prefixi (alt_xy) na alternativne kako bi user lakše raspoznavao izvore
- itd
3.2
pokretanje iz glavnog izbornika (isto se može isključiti u cfg.cfg datoteci, show_in_main_menu=no)
dodana hrpa novih izvora (izbačeni lošiji)
markirana kompresija i kvaliteta svih izvora, tj. boja fonta (radi lakšeg snalaženja)
itd...
4.0
dodana opcija kreiranja/spremanja u Favorite (i serije i filmovi)
fiksani i presloženi neki izvori
itd...
Favorit datoteka se određuje u configu (cfg.cfg), stavka "favorites_file".
Default je" /etc/enigma2/fncolmfav.cfg".
Usput:
Budući da se sada pretražuje dosta izvora, prikupljanje sa svih izvora traje nekih 20-30 sekundi. Ukoliko malo želite smanjiti taj period u cfg.cfg promijenti alternative_timeout sa 3 na 1. No imajte u vidu da se smanjivanjem timeouta smanjuje i pretraga nekoliko potencijalnih izvora. Tako da se u konačnici smanjuje i lista pronađenih filmova.
Biti će fiksano: žanrovi, godine, originalni izvori...
Što se tiče titlova, ja ne vidim neki veliki problem. Nisam primijetio da ne nalazi titl, pod pretpostavkom da su serveri online i da subtitl postoji na istim.
4.2
fiksano gore navedeno
Edit:
mislim da su sada originalni izvori više-manje ok, tj. da ide 1080p bez trzanja?! Čini mi se da su nešto manje opterećeni nego prije. Ako je tako, možete isključiti pretraživanje alternativnih i uštedjeti 20-ak sekundi. ( u cfg.cfg datoteci, check_alternative_links=no)